Foto: INQUAM PHOTOS

Mihai Tudose: Un Guvern de 2 lei

Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, critică majorarea cu doar 41 lei net a salariului minim pe economie și îi avertizează pe români că vor avea parte de austeritate „la anul și la mulți ani”.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 29.12.2020 - 10:00

„Un Guvern de doi lei. Premierul Cîţu, care - după votul de învestire din Parlament - vorbea despre „bunăstarea tuturor cetățenilor români”, a şi început să împartă prosperitate la tot poporul: încă 2 lei pe zi, prin creşterea salariului minim brut.”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Vicepreședintele PSD a ironizat-o și pe Anca Dragu, președintele Senatului din partea USR-PLUS, citând dintr-o declarație mai veche dată de aceasta.

„Soluţia „2 lei” nu este însă originală. Liberalii o plagiază creator de la aliaţii lor USRPLUS. Doamna Anca Dragu, fost ministru tehnocrat al Finanţelor, astăzi politocrată şi preşedintă a Senatului, era vrăjită de modelul BRICS (Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud): „Sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme”. Austeritate va fi un eufemism pentru ceea ce vor avea de îndurat românii, la anul şi la mulţi ani.”, a mai adăugat Mihai Tudose.

Comentarii