Marcel Ciolacu le cere urgent lui Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu să vină la Senat

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a solicitat prezenţa la Senat a premierului Ludovic Orban şi a ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, la dezbaterea proiectului de lege privind Legea carantinei.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

10.07.2020 - 15:40

"Premierul Orban şi Ministrul Justiţiei Predoiu trebuie să vină urgent în Senatul României!! Unde românii trebuie apăraţi, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei! Virusul nu are culoare politică, dar prostia, neputinţa şi lăcomia sunt vopsite în galben!

Pentru a-şi acoperi furturile, guvernarea PNL loveşte zi de zi în români. Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor şi libertăţilor românilor.

Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice şi o luăm acum de la capăt în Senat. Le solicit prezenţa premierului şi ministrului Justiţiei la dezbateri, faţă în faţă cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, medici şi pacienţi!

În nici un caz nu vom permite transformarea ţării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberaţii! Pe bandă rulantă. Însă cei care suferă din cauza incompetenţei crase a PNL sunt românii", a scris Ciolacu, pe Facebook.

Proiectul de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic a intrat în dezbaterea Comisiei juridice a Senatului.

El a fost adoptat de plenul Camerei Deputaţilor, care este primul for sesizat în acest caz.

Comentarii