FOTO: George Călin, INQUAM PHOTOS

Ludovic Orban: PNL vrea Guvern de centru dreapta, cu premier Florin Cîțu

Delegația PNL i-a transmis șefului statului că partidul îl propune pe Florin Cîțu ca premier și că își dorește și funcția de președinte la Camera Deputaților.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2020 - 14:04

„PNL, consecvent acţiunii sale politice şi angajamentelor din campania electorală, rămâne dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta care să poată să asigure dezvoltarea Românei, dezvoltarea sistemelor publice şi saltul economic de care are nevoie care să ducă la un salt în calitatea vieţii şi la un salt în veniturile românilor.”, a anunțat Ludovic Orban după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis.

Președintele PNL a reafirmat dorința liberalilor de a-l avea ca premier pe Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, dar a precizat că partidul vizează și șefia Camerei Deputaților.

„I-am spus domnului președinte că propunerea noastră pentru funcţia de premier e în persoana domnului Florin Cîţu şi preşedinţia Camerei să fie deţinută de preşedintele PNL. L-am informat de evoluţia discuţiilor până în prezent cu posibilii parteneri şi l-am informat de dorinţa noastră în continuarea discuţiilor, astfel încât să ducă la un rezultat în formarea unui guvern de centru-dreapta.”, a mai spus Ludovic Orban.

Comentarii