Orban nu înțelege de ce locuitorii sectorului 5 i-au dat voturile lui Piedone

Ludovic Orban: Nu înțeleg de ce locuitorii sectorului 5 au votat cu Piedone. O surpriză totală!

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seara, la România TV, că alegerea lui Cristian Popescu Piedone în funcția de primar al sectorului 5 a fost „o surpriză totală” și că nu înțelege de ce cetățenii au dat acest vot.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

04.10.2020 - 20:42

„Nu înteleg de ce locuitorii sectorului 5 l-au votat pe Cristian Popescu Piedone. Nu are rost să mai discutăm. Nu știu cât va putea să fie primar, are o condamnare”, a spus prim-ministrul în emisiunea TV, unde a fost invitat alături de primarul general al ales al Capitalei, Nicușor Dan.

El a subliniat că Piedone nu a fost ales de majoritatea cetățenilor, ci de majoritatea cetățenilor care merg la vot din sectorul 5 și că aceștia nu au vrut „un primar cu viziune modernă”.

El a mentionat și problema reabilitării blocurilor din sectorul 5 și a reamintit că în mandatul 2016 – 2020, cât pesedistul Daniel Florea a fost primar, au fost izolate termic numai nouă imobile. El a spus și că au existat bani europeni pentru aceste proiecte, deci scuza că nu au fost bani nu poate fi folosită.

Citește și: Piedone este primar în Sectorul 5. Cererea de renumărare a voturilor a fost respinsă

Comentarii