Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că, pentru prima oară în ultimii 29 de ani, Parlamentul nu a organizat o şedinţă festivă pentru aniversarea Revoluţiei din decembrie 1989.

Ludovic Orban critică Guvernul pentru că nu a organizat şedinţă solemnă dedicată Revoluţiei

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că, pentru prima oară în ultimii 29 de ani, Parlamentul nu a organizat o şedinţă festivă pentru aniversarea Revoluţiei din decembrie 1989, călcând în picioare memoria eroilor care şi-au dat viaţa pentru libertate şi democraţie.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2018 - 20:56

„Pentru prima oară în ultimii 29 de ani, Parlamentul, condus astăzi de Dragnea şi Tăriceanu, NU a organizat o şedinţă festivă pentru aniversarea Revoluţiei din decembrie, călcând în picioare memoria eroilor care şi-au dat viaţa pentru libertate şi democraţie şi a celorlalţi români care au avut curajul să înfrunte forţele de represiune ale regimului comunist. Dragnea şi Tăriceanu îşi dau arama pe faţă. Nu sunt altceva decât doi strigoi ai regimului defunct, care, din păcate, încă ne mai bântuie, încercând să bage din nou frica în noi...“, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Comentarii

loading...