Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ludovic Orban anunță că programul teraselor va fi prelungit până la orele 24.00

Premierul Ludovic Orban anunță că autoritățile urmează să ia decizia de a prelungi programul teraselor cu încă o oră, până la orele 24:00.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.08.2020 - 18:13

Programul teraselor va fi prelungit cu o oră, până la orele 24:00, în baza unei decizii care urmează să fie adoptată în cursul zilei de vineri de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

„Am avut o solicitare de pe litoral, foarte multe companii ne-au explicat că e bine să prelungim măcar cu o oră programul şi am ţinut cont de solicitările lor. De asemenea, din Bucureşti am avut, de la foarte mulţi întreprinzători, solicitări şi vom decide astăzi prelungirea programului până la ora 24.00 şi ultima comandă să se facă până la ora 23.00”, a declarat Ludovic Orban.

Potrivit unei decizii a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, adoptată la începutul lunii august, activitatea cazinourilor, teraselor, cluburilor şi barurilor din şapte judeţe şi municipiul Bucureşti nu poate începe înainte de ora 06,00 şi nu se poate prelungi după ora 23,00.

Comentarii