7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăLideri ai PSD au discutat despre retragerea sprijinul lui Liviu Dragnea de...

Lideri ai PSD au discutat despre retragerea sprijinul lui Liviu Dragnea de la şefia partidului

”Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale şi preşedinte al PSD Olt, a discutat, împreună cu alţi preşedinţi de organizaţii judeţene social-democrate, despre posibilitatea iniţierii unui demers de retragere a sprijinului politic pentru preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea”, au declarat miercuri, pentru Mediafax, surse din PSD.

Printre liderii judeţeni participanţi la discuţii se numără şi preşedintele interimar PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, potrivit surselor citate.

”În total, ideea unei solicitări de demisie a şefului PSD a fost discutată de peste 20 de preşedinţi de organizaţii judeţene ale partidului”, au mai arătat sursele citate.

Susţinerea premierului Viorica Dăncilă în fruntea Guvernului nu se află pe agenda liderilor organizaţiilor judeţene PSD care au discutat despre o retragere a lui Dragnea, au precizat, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Conducerea lărgită a PSD este aşteptată să se reunească, cel mai târziu la începutul lunii viitoare, pentru evaluarea activităţii miniştrilor.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, pe 8 septembrie, că premierul Viorica Dăncilă. veni cu o prezentare a activităţii miniştrilor, iar în cadrul PSD va exista o discuţie pe fiecare ministru în parte, precizând că până la finalul lunii sau început de octombrie lucrurile „trebuie să se încheie cu o remaniere”.

Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă