Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vacaroiu vrea tablouri de la Muzeul de Arta

In sedinta Biroului Permanent de miercuri seara senatorii au pus la punct ultimele detalii ale mutarii in noul sediu. Astfel, imediat dupa terminarea acestei sesiuni parlamentare alesii isi vor face boccelutele si vor purcede spre orizonturi mai ...

Share

Rl online 0 comentarii

24.06.2005 - 00:00
In sedinta Biroului Permanent de miercuri seara senatorii au pus la punct ultimele detalii ale mutarii in noul sediu. Astfel, imediat dupa terminarea acestei sesiuni parlamentare alesii isi vor face boccelutele si vor purcede spre orizonturi mai luxoase. Potrivit secretarului general Dan Vasiliu, "incepand cu data de 15 iulie vom incepe sa mutam logistica, mobilierul, covoarele...". Decizia de a incepe mutarea a fost luata dupa "negocieri" cu conducerea Camerei Deputatilor, care tinea ocupate mai multe sali atribuite Senatului. "Nu a fost o discutie usoara, insa am obtinut ca toate spatiile ocupate de Camera sa fie eliberate", a declarat Vasiliu. Pe langa acestea, senatorii vor mai primi cateva camere si de la SPP, care ocupa o aripa a Palatului Parlamentului. Astfel a fost rezolvata si problema "cazarii" functionarimii din Senat.
Pentru a arata ca sunt, chipurile, economi senatorii se lauda ca isi vor dota noile birouri cu mobilierul vechi din actualul sediu si ca nu vor face achizitii suplimentare. Pe de alta parte, Vasiliu nu a vrut sa precizeze care este suma totala cheltuita pentru mutare, indrumandu-i pe gazetari catre Secretariatul General al Camerei Deputatilor, "care a gestionat creditele". Referitor la transportul efectiv al logisticii si mobilierului, Senatul va incheia un contract cu o firma de prestari servicii care sa faca acest lucru.
In ceea ce-l priveste pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, activitatea acestuia pare sa fie supravegheata indeaproape de spiritul cuplului dictatorial Elena si Nicolae Ceausescu. Dupa ce cinci ani a ocupat biroul lui Nicolae Ceausescu din fostul sediu al CC, in noul sediu de la Palatul Parlamentului nea Nicu se va instala in biroul Elenei Ceausescu. O incapere cu dimensiuni impresionante pe care Vacaroiu nu a vrut sa dezvaluie cu ce o va dota. El a adaugat totusi ca va face un "apel la Muzeul de Arta pentru niste tablouri", pentru a acoperi uriasii pereti goi de la Parlament.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...