15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportSoporan si Konya - inexistenti!

Soporan si Konya – inexistenti!

Alegatorii din Cluj aproape ca au uitat cum arata sau cum ii cheama pe unii dintre cei care au fost alesi parlamentari in anul 2004. Cele mai slabe prezente in media le au deputatii Vasile Soporan de la PSD si Sandor Konya-Hamar de la UDMR. Primul este fostul prefect al judetului. De la alegerea sa, a organizat cate o conferinta de presa la o jumatate de an.
Nici la capitolul audiente Soporan nu sta mai bine. Biroul sau parlamentar, care functioneaza in sediul municipal al PSD Cluj-Napoca, a ramas inchis atat sambata, cat si duminica, adica in doua dintre zilele in care teoretic parlamentarii au activitate in teritoriu.
In ultima perioada, deputatul a fost in atentia opiniei publice doar prin faptul ca a castigat un proces impotriva CNSAS, care stabilise ca ar fi fost colaborator al Securitatii in perioada in care era elev la un liceu din Campia Turzii.
In schimb, Sandor Konya-Hamar a devenit total inexistent dupa ce a pierdut functia de presedinte al UDMR Cluj. El a fost trimis in Parlamentul European de catre colegii sai de partid si acolo a ramas. Nici deputatul Levente Mate nu s-a aratat prea activ. Sambata in jurul pranzului, din cele patru cabinete senatoriale din Cluj-Napoca era deschis doar cel al parlamentarului PNL Norica Nicolai. Sefa de cabinet a acesteia, Roxana Nica, facea monitorizarea presei, sorta corespondenta si pregatea conferinta de presa a partidului, care a avut loc duminica.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă