13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportREZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Monica Iacob-Ridzi a primit 43,44 % din voturi...

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Monica Iacob-Ridzi a primit 43,44 % din voturi şi ia un nou mandat prin redistribuire

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Fostul ministru al Tineretului Monica Iacob-Ridzi (PPDD) a obţinut 43,44% din voturi în Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor din Hunedoara, clasându-se pe locul al doilea, după candidatul USL Ioan Rus, care a primit 47,04%, Ridzi declarând că rezultatul îi asigură un nou mandat prin redistribuire.

 

Potrivit rezultatelor finale din Colegiul 5 din judeţul Hunedoara, cel care cuprinde localităţile Petroşani-Petrila-Aninoasa, date publicităţii de BEJ, fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob-Ridzi, care a candidat din partea PPDD, pentru un nou mandat de deputat, a obţinut 43,44 la sută din voturi, clasându-se pe locul al doilea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe primul loc în colegiu se află candidatul USL Ioan Rus, care a primit 47,04 la sută din voturi.

Astfel, câştigătorul mandatului din Colegiul 5 va fi stabilit prin redistribuire.

Tot în acest colegiu, candidatul UDMR Imre Baboczi a obţinut 3,11 la sută din voturi, cel al PRM Emanuel Andronache – 2,51 la sută, cel al ARD Alexandru Lăutaru – 2,3 la sută.

Monica Iacob-Ridzi a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că acest rezultat obţinut în colegiu îi asigură un nou mandat, prin redistribuirea mandatelor la nivel judeţean.

Reprezentanţii PPDD Hunedoara spun că voturile obţinute de Ridzi în Colegiul 5 reprezintă cel mai mare număr de voturi primit la Camera Deputaţilor de către candidaţii formaţiunii.

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă