Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Progrese economice vizibile pentru UE

Comisarul pentru extindere a laudat ieri dinamismul economiei romanesti, care a progresat vizibil in intervalul de timp scurs de la ultimul Raport de tara al Comisiei Europene. Rehn a apreciat pozitiv cresterea economica de 5-8% si scaderea ratei ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.10.2005 - 00:00
Comisarul pentru extindere a laudat ieri dinamismul economiei romanesti, care a progresat vizibil in intervalul de timp scurs de la ultimul Raport de tara al Comisiei Europene. Rehn a apreciat pozitiv cresterea economica de 5-8% si scaderea ratei somajului, afirmand ca toate acestea reprezinta "un bun efort pentru o viitoare membra a UE". Oficialul european nu a dorit sa dea detalii privind continutul Raportului de tara, dar a punctat "progresele substantiale realizate in domeniile justitiei, concurentei si afacerilor interne".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...