PD si-a suspendat activitatile politice

Pana cand situatia cauzata de inundatii va fi rezolvata, liderii PD au decis sa suspende activitatile politice interne. Presedintele democrat Emil Boc le-a solicitat in acest sens tuturor parlamentarilor sai sa-si intrerupa vacantele si sa se ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.07.2005 - 00:00
Pana cand situatia cauzata de inundatii va fi rezolvata, liderii PD au decis sa suspende activitatile politice interne. Presedintele democrat Emil Boc le-a solicitat in acest sens tuturor parlamentarilor sai sa-si intrerupa vacantele si sa se deplaseze in judetele pe care le reprezinta pentru a ajuta la gestionarea crizei inundatiilor. Si primarilor PD din localitatile afectate li s-a cerut o mai mare implicare, urmand ca dupa stabilizarea situatiei sa raporteze la partid, alaturi de parlamentari, actiunile intreprinse.
Daca liberalii se mai gandesc, totusi, in aceasta perioada la listele parlamentare, PD a decis sa amane orice discutie pe aceasta tema. Potrivit liderului grupului parlamentar din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, abia "dupa ce situatia din tara va reveni in limitele normale ne vom gandi si la aceste lucruri. Se va forma atunci o comisie care sa analizeze alcatuirea listelor".

Citește totul despre:

Comentarii