Liviu Dragnea a cerut Secretarului General să amenajeze locuri de fumat în Parlament, deși acestea există

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că nu susține modifiarea Legii privind fumatul în spațiile publice. El a mai precizat că i-a cerut Secretariatului General să identifice spaţii pentru fumat, în ciuda faptului că acestea există deja în Palatul Parlamentului.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

17.07.2017 - 17:50

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că nu susține modifiarea Legii privind fumatul în spațiile publice. El a mai precizat că i-a cerut Secretariatului General să identifice spaţii pentru fumat, în ciuda faptului că acestea există deja în Palatul Parlamentului, informează Mediafax.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a fost întrebat luni dacă susţine modificarea Legii privind fumatul în spaţiile publice. Astfel, șeful PSD a răspuns: „Păi nu aş susţine, că ne-am obişnuit. Eu am trecut pe altele, pe d-alea cu abur”.

Totodată, el a mai precizat că i-a  cerut secretarului general al Camerei Deputaţilor identificarea unor locuri pentru fumat. „Aici totuşi ar trebui să se amenajeze nişte locuri pentru fumat. Am vorbit cu Secretariatul General să încerce să găsească... Clădirea e foarte mare", a mai spus Liviu Dragnea.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, la începutul anului 2016, să amenajeze trei locuri speciale pentru fumători, după ce a intrat în vigoare legea care interzice fumatul în spaţiile publice închise. Locurile speciale pentru fumat au fost amenajate pe terasele de la nivelul S1, etajul 3 şi etajul 8. Aici au acces atât parlamentarii, cât şi cei care activează în clădirea Parlamentului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...