Conducerea PNL ingheata partial listele electorale

Comitetul Executiv al PNL a discutat, miercuri seara, problema listelor electorale pentru alegerile parlamentare anticipate. Conducerea partidului ar fi promis "inghetarea listelor", dupa cum afirma unii lideri liberali. Mai concret, vor primi ...

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

15.07.2005 - 00:00
Comitetul Executiv al PNL a discutat, miercuri seara, problema listelor electorale pentru alegerile parlamentare anticipate. Conducerea partidului ar fi promis "inghetarea listelor", dupa cum afirma unii lideri liberali. Mai concret, vor primi locuri eligibile majoritatea actualilor parlamentari. Exceptie vor face cei care nu vor vota cum va cere conducerea partidului la prezentarea celor doua guverne care trebuie respinse de Parlament pentru declansarea anticipatelor. De asemenea, isi vor pierde locurile in Parlament cei care nu se implica suficient in ajutorarea sinistratilor. Isi vor pierde locurile si cei care nu vor contribui financiar la campanie. Promisiunea ca majoritatea actualilor parlamentari se vor regasi pe listele pentru anticipate a fost lansata chiar de premierul Tariceanu, la sedinta de saptamana trecuta a Delegatiei Permanente in care s-a decis acceptarea "intoarcerii la popor".
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a afirmat ieri ca la nivelul partidului s-a format o comisie care va stabili criteriile pentru listele parlamentare. Din comisia respectiva fac parte vicepresedintii Puiu Hasotti si Gheorghe Flutur, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, liderul grupului parlamentar din Camera, Eugen Nicolaescu, si secretarul general al Guvernului, Mihai Voicu.

Citește totul despre:

Comentarii