10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportBoc reaminteste PNL ca adevaratul adversar este PSD

Boc reaminteste PNL ca adevaratul adversar este PSD

Presedintele PD, Emil Boc, a recunoscut, sambata, la Alba Iulia, ca exista “conflicte izolate” in interiorul coalitiei de la guvernare, din cauza unor “limbuti” care uneori ar avea mai multa sare pe limba. Boc a refuzat sa-i nominalizeze pe cei pe care i-a catalogat “limbuti”, insa le-a reamintit ca “au avut posibilitatea sa vorbeasca despre putere”. “Suntem la putere datorita lui Traian Basescu”, a spus Boc. “O sa avem grija sa le reamintim ca era mai bine sa avem gura mare cand eram in opozitie. Adevarata valoare ti-o dai in opozitie, cand te bati cu adversarii, nu cu colegii”, a afir-mat liderul PD. Potrivit acestuia, la nivel national exista o colaborare foarte buna intre PD si PNL, mai ales ca “exista o alianta si o coalitie bine struc-turate si bine sudate”.
Boc a atras atentia despre existenta unui “virus care caracterizeaza puterea, faptul de a ne putea dezbina”. El a continuat spunand ca orice tensiune si conflict in alianta dau satisfactie PSD. “Adversarul nostru comun este PSD-ul, care trebuie trantit acolo unde ii e locul, sub 20 la suta”, a afirmat Boc. Potrivit liderului democrat, la nivelul Aliantei D.A. exista discutii pentru prelungirea protocolului de colaborare dupa expirarea acestuia.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă