Basescu doreste prezenta "institutionalizata" a Administratiei Prezidentiale in CES

Presedintele Basescu a subliniat ieri, la Palatul Cotroceni, in cadrul intalnirii cu membrii Consiliului Economic si Social (CES), ca prezenta "institutionalizata" a unui reprezentant al Administratiei Prezidentiale in CES este o "necesitate". ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.07.2005 - 00:00
Presedintele Basescu a subliniat ieri, la Palatul Cotroceni, in cadrul intalnirii cu membrii Consiliului Economic si Social (CES), ca prezenta "institutionalizata" a unui reprezentant al Administratiei Prezidentiale in CES este o "necesitate". Reprezentantii CES au solicitat sprijin pentru imbunatatirea activitatii si a colaborarii cu celelalte institutii ale statului.
Seful statului a asigurat ca va acorda CES sprijinul sau in promovarea unui dialog social eficient, precizand ca se va mentine un contact periodic cu Consiliul Economic si Social, prin organizarea a cel putin doua intalniri similare pe an.
Basescu a mai asigurat plenul CES de interesul si sprijinul Administratiei Prezidentiale in domeniul intaririi dialogului social, in interesul intregii societati romanesti.
Presedintele si-a anuntat intentia de a angaja Consiliul Economic si Social in consultari cu privire la strategia de politica socio-economica a Romaniei, tinand cont de orizontul integrarii tarii noastre in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007. Basescu a pledat pentru stimularea unei racordari a activitatii CES la nivelul institutiilor similare europene.

Citește totul despre:

Comentarii