Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Basescu: ministrii sa nu actioneze sub influenta grupurilor de interese!

Sabia lui Damocles este deasupra unor membri ai Executivului. Presedintele Basescu a lansat ieri, chiar in Palatul Victoria, avertismentul asupra riscului ca oameni din Executiv sa intre sub influenta grupurilor de interese economice. Nu au fost ...

Share

Iulia Vaida 0 comentarii

02.08.2005 - 00:00
Sabia lui Damocles este deasupra unor membri ai Executivului. Presedintele Basescu a lansat ieri, chiar in Palatul Victoria, avertismentul asupra riscului ca oameni din Executiv sa intre sub influenta grupurilor de interese economice. Nu au fost rostite nume, insa presedintele a nuantat avertismentul, solicitand sa se actioneze doar sub influenta programului Guvernului, si nu sub influenta unor grupuri care pot schimba decizia politica.
Presedintele Basescu a participat ieri la sedinta Comitetului pentru Integrare, dorind sa cunoasca stadiul aspectelor cuprinse in scrisoarea de avertizare primita de la Bruxelles. Problemele ridicate vizeaza implementarea normelor privind achizitiile publice, drepturile de proprietate intelectuala, lupta impotriva pirateriei, implementarea politicilor in domeniul concurentei, problemele agriculturii, protectia mediului si intarirea managementului frontierelor. Seful statului a aratat ca problemele indicate in scrisoare pot fi rezolvate in timp util, subliniind ca acest lucru depinde doar de vointa Executivului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...