Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

500.000 de dolari pentru ordine si medalii la Cotroceni

Administratia Prezidentiala a cheltuit inca 1,5 milioane lei (peste 500.000 de dolari) pentru achizitionarea de ordine si medalii, dupa ce in primavara a contractat de la Monetaria Statului, prin negociere cu o singura sursa, un set de 2.262 ...

Share

Iulia Vaida 0 comentarii

21.10.2006 - 00:00
Administratia Prezidentiala a cheltuit inca 1,5 milioane lei (peste 500.000 de dolari) pentru achizitionarea de ordine si medalii, dupa ce in primavara a contractat de la Monetaria Statului, prin negociere cu o singura sursa, un set de 2.262 astfel de decoratii, la un pret total de circa un milion de lei.
Presedintia a incheiat un nou contract cu Monetaria Statului pentru alte ordine si medalii, tot prin negociere fara publicarea in prealabil a unui anunt de participare, valoarea achizitiei ridicandu-se la 1,5 milioane lei.
In luna aprilie, Administratia Prezidentiala a incheiat un alt astfel de contract, cu o valoare de aproape un milion de lei.
Conform legii, autoritatea contractanta are dreptul sa recurga la procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare atunci cand, printre altele, contractul de achizitie publica poate fi atribuit numai unei anumite firme din motive tehnice, artistice sau legate de protectia unor drepturi de exclusivitate.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...