23.3 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăPoliticăGeorge Simion a trădat România: Se arată într-un comunicat de presă emis...

George Simion a trădat România: Se arată într-un comunicat de presă emis de S.O.S. România

Președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici-Șoșoacă, acuză trădarea intereselor naționale de către liderul AUR

George Simion a Cedat Teritorii Românești pentru Funcții în Parlamentul European

Într-o declarație incendiară, Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S. România, îl acuză pe George Simion, liderul AUR, că a trădat România cedând teritorii Ucrainei în schimbul unor funcții în Parlamentul European. Aceasta compară acțiunile lui Simion cu cele ale fostului președinte Ion Iliescu, care a recunoscut granițele Republicii Moldova în anii ’90, punând astfel capăt dorinței de unire a românilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Dublul Limbaj al lui George Simion: Susținător al Războiului în Ucraina în Parlamentul European

Deși în țară, George Simion se laudă că este împotriva războiului din Ucraina, în Parlamentul European susține această cauză. Diana Iovanovici-Șoșoacă îl acuză de dublu limbaj și trădare, spunând că liderul AUR face compromisuri majore pentru a obține funcții și influență politică.

Acesta nu este primul act de trădare al lui George Simion, susține Șoșoacă. Ea afirmă că Simion a depășit orice limită, vânzând bucăți din patria mamă și punându-și ambițiile personale înaintea intereselor naționale. Ea se întreabă ce va mai vinde liderul AUR în perioada următoare și ce alte compromisuri va face pentru a-și atinge scopurile.

S.O.S. România: Singurul Partid Suveranist Adevărat

Diana Iovanovici-Șoșoacă face un apel către naționaliștii adevărați să se alăture Partidului S.O.S. România, pe care îl numește singurul partid suveranist din țară. Ea subliniază că AUR, sub conducerea lui George Simion, a devenit un partid de tinichea care a trădat România în modul cel mai abject.

Diana Șoșoacă îndeamnă la vigilență și acțiune împotriva trădării intereselor naționale, chemându-i pe toți cei care doresc să apere suveranitatea României să se alăture partidului său. Ea reiterează importanța unui leadership care pune pe primul loc interesele naționale și nu pe cele personale.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă