17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăGabriela Firea, deranjată de „Alianța răului”

Gabriela Firea, deranjată de „Alianța răului”

Gabriela Firea consideră că Ponta și Negoiță nu vor decât să-i distrugă candidatura pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei iar Alianța dintre cei doi nu poate dura mai mut de un sezon.

„S-au găsit doi colegi de-ai mei să se unească, deşi, pe fond, nu au nici măcar principii asemănătoare, dar se unesc într-o alianţă a răului, într-o alianţă a distrugerii, într-o alianţă în care vor să-l ajute neapărat pe contracandidatul meu. Eu le spun de pe acum că vor avea o mare, mare dezamăgire pentru că eu voi câştiga aceste alegeri cu ajutorul bucureştenilor care s-au săturat de oameni care distrug şi nu ştiu să construiască nimic.”, a afirmat Gabriela Firea duminică, la Antena 3, preluată de News.ro.

Firea îl cataloghează drept mincinos și ipocrit pe Victor Ponta atunci când se prezintă drept un om anti-Dragnea și nu-l iartă nici pe Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, despre care afirmă că l-a denigrat în trecut chiar pe cel ales acum pentru a se uni în Alianța Pro București 2020.

„Eu cred că această alianţă a răului este o alianţă a răului pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi dacă nu reuşesc măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Nu ştiu dacă au fost negocieri. Discuţii ştiu că au fost, dl Negoiţă se şi laudă că discută des cu PNL.”, a mai afirmat primarul general al Capitalei.

Reacția Gabrielei Firea vine ca răspuns la anunțul făcut duminică de Victor Ponta, liderul Pro România, și Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, de a se uni într-o alianță electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă