Florin Cîțu: ”Alo, tovarășul Ciolacu, dă-mi un telefon să-ți explic cum e cu bugetul!”

Premierul Florin Cîțu l-a ironizat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, după acesta a adresat scrisori pe temă Comisiei Europene. ”Ştiu, e mai greu, dar îi explicam eu cum e cu bugetul, dacă îmi dădea un telefon”, a menționat Câțu.

Share

Rl online 0 comentarii

13.02.2021 - 14:34

În cadrul conferinței de presă de sâmbătă, premierul i-a alocat un capitol aparte președintelui PSD, ironizând "ipocrizia" lui Marcel Ciolacu.

"Observăm cu toţii ipocrizia lui Ciolacu şi acelor din PSD: aceşti oameni tot reclamă la Comisia Europeană, bugetul României. Aceiaşi oameni care acum câţiva ani de zile se supărau când noi reclamam la Comisia Europeană. Nu e o problemă că fac aceste reclamaţii. Eu aş prefera de la domnul Ciolacu, aşa cum au făcut şi în 2019, de la tovarăşul Ciolacu mă aşteptam să mă sune, îmi luam eu o zi - două din viaţă, pierdeam timpul ăsta şi îi explicam eu cum e cu bugetul. Ştiu, e mai greu, dar îi explicam eu cum e cu bugetul, nu trebuia să facă aceste scrisori la Comisia Europeană. Deci, tovarăşul Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”, l-a anunțat șeful Guvernului pe președintele PSD.

Tot cu referire la practicile anterioare la PSD, premierul a mai adăugat că bugetul din acest an alocă resursele care există disponibile din taxe către sectoare din economie.

"Am spus de la început că nu sunt de acord să susţin în acest buget nenorocirile adoptate de PSD între 2017 şi 2019. Am votat împotriva lor în Parlamentul României, am fost împotriva lor, sunt impotriva lor şi astăzi. În acelaşi timp, dacă cineva îşi imaginează că putem menţine acele nenorociri în buget şi să punem peste din bugetul nostru, prin programul nostru de guvernare, se înşeală, nu avem cum, nu avem spaţiu. Pentru a crea spaţiu în programul nostru de guvernare, trebuie să eliminăm acele nenorociri. Şi am început şi eu rămân ferm pe această poliţie de a elimina lucrurile din buget care au fost aprobate în 2017 - 2019 pur populist. Prin acest buget reparăm dezmăţul făcut de PSD în perioada 2017 - 2019", a susţinut Cîţu.

Citește totul despre:

#florin cîțu #Marcel Ciolacu

Comentarii