25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăPoliticăElena Lasconi are sprijinul USR la alegerile din Argeș. "Un vot pentru...

Elena Lasconi are sprijinul USR la alegerile din Argeș. “Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”, susține Cătălin Drulă

Elena Lasconi, Ionuț Moșteanu și Emanuel Soare sunt câțiva dintre candidații USR la alegerile locale din data de 9 iunie 2024.

Numele acestora a fost indicat de președintele USR, deputatul Cătălin Drulă, într-un mesaj postat pe facebook la data de 21 aprilie 2024.

“Mult succes, Ionuț Moșteanu, pentru Primăria Pitești, Elena Lasconi pentru Câmpulung, Emanuel Soare pentru Consiliul Județean Argeș și tuturor candidaților la primăriile din Argeș! Ionuț este un luptător. Un om determinat și responsabil. Este personificarea datoriei. Are un drum, îl duce până la capăt”, a scris pe facebook deputatul Drulă.

El susține că, în acele orașe unde PNL are candidați proprii, acești candidați sunt meniți doar să risipească voturile electoratului anti – PSD.

“Data trecută, Piteștiul a mai primit patru ani de PSD pentru că a existat un iepure de la PNL. Le spun piteștenilor: este strategia lor să folosească iepuri, unde nu au pus candidați comuni, au ales altă strategie – pun iepuri ca să rupă voturile. Nu le mai merge. Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”, susține Cătălin Drulă.

Acum câteva luni, Elena Lasconi a ajuns în centrul unei controverse, după ce a afirmat într-un interviu că a votat la referendum în favoarea “familiei tradiționale” – în condițiile în care conducerea centrală a USR recomanda susținătorilor săi să nu se prezinte la referendum. Situația a devenit și mai ciudată după ce a apărut o fotografie care sugera că, în realitate, Lasconi nu a votat la respectivul referendum.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Alertă. Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești

Unul dintre procurorii vedetă din era de glorie a DNA-ului condus de tandemul Laura Codruța Kovesi-Florian Coldea va reveni la „unitatea de elită”...

Se oprește apa caldă în patru sectoare ale Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele rețelei termice primare, în zone din...

Cum să alegi bateria potrivită pentru panoul tău fotovoltaic

Într-o lume unde există o evoluție a energiei regenerabile, cunoașterea elementelor esențiale ale sistemelor fotovoltaice este vitală. Articolul de față evidențiază factorii pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă