Foto: Arhivă

Dragnea: Victor Ponta a făcut Guvernul cu George Maior și cu alții

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit cum s-a alcătuit Guvernul USL în anul 2012, condus, la acel moment, de Victor Ponta.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.03.2018 - 23:40

Liviu Dragnea susține că Victor Ponta ar fi stabilit componenţa Executivului alături de fostul director al SRI, George Maior. Dragnea a făcut dezvăluiri în direct la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea.

"Guvernul era făcut de Statul Paralel. Vă dau exemplu când a căzut Guvernul Ungureanu, în 2012. Am vorbit cu mai mulţi parlamentari să voteze moţiunea pentru că nu se mai putea aşa. Ne-am întâlnit la 8 şi mi-a zis Victor Ponta să ne vedem duminică după-amiază. Am fost destul de contrariat. Sâmbătă după amiază jucam tenis. M-a sunat Crin şi mi-a spus că aseară nu se putea face Guvernul că era oboseală, dar dimineaţă la 7 avea lista. A făcut-o cu tine? Nu! Mie nu mi se pare normal.

I-am spus lui Victor că de ce a făcut lista aşa. Să vorbim de un lucru decis de el cu nu ştiu cine. A făcut în noaptea aia Guvernul cu George Maior şi cu alţii. Am zis că eu nu mai stau în proiectul ăsta. Asta e bătaie de joc faţă de promisiunile la adresa oamenilor. Ponta îmi spunea, nu cred că se simţea foarte confortabil. Mi l-a dat la telefon pe Goerge Maior. Mi-a spus că la Guvern trebuie să fie oameni verificaţi care să facă parte din anumite instituţii. Pune oameni păpuşi ce facem?", s-a întrebat Dragnea.

Liderul PSD s-ar fi enervat atunci când Ioan Rus ar fi fost impus la Ministerul Transporturilor.

"Nu pot să reproduc ce am zis atunci, la dumneavoastră în emisiune. Când ești nervos îți mai scapă.", a mai spus Dragnea.

Comentarii