Dominic Fritz este infectat cu COVID-19

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus, după ce mai intrase în contact de două ori cu persoane infectate, fără să se infecteze în respectivele momente.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

Actualizat: 13.01.2021 - 18:43

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască. Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus,” a scris Fritz pe Facebook.

Primarul spune că Primăria va fi condusă în perioada următoare de viceprimarul Ruben Lațcău care va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. „Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îi îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără”, a completat Fritz.

El a mai precizat că va face o călătorie la București, la sfârșitul lunii, când împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, va discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului.

Primarul a adăugat că este în legătură constantă cu echipa din Primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare.

 

Comentarii