10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăDeclarație inconștientă a lui Cîțu: Vaccinarea și-a atins scopul

Declarație inconștientă a lui Cîțu: Vaccinarea și-a atins scopul

Cîțu admite că varianta Delta a virusului reprezintă un pericol, însă nu ar trebui să fie o mare problemă deoarece în România cetăţenii se pot vaccina oricând, oriunde şi cu toate tipurile de vaccin aprobate.

„Vaccinarea cred că şi-a atins, din punctul meu de vedere, obiectivul pentru acest moment. Am avut acum câteva zile, în Bucureşti, zero persoane infectate cu coronavirusul. Acesta este de fapt obiectivul vaccinării, de a scăpa de pandemie. În acelaşi timp, din punctul meu de vedere, am făcut ceea ce am spus (…). Spuneam că vom putea să avem capacitatea să ajungem la 110.000 de persoane să vaccinăm pe zi. Am făcut acest lucru, statul a făcut acest lucru. Am creat această oportunitate pentru cei care vor să se vaccineze. Cei care nu vor să se vaccineze îşi asumă consecinţele”, a afirmat prim-ministrul, la Digi 24.

Specialiștii au avertizat în mai multe rânduri că este posibil ca valul 4 al pandemiei să lovească România foarte violent.

„Este un pericol, este adevărat, dar având în vedere că în România te poţi vaccina oricând, oriunde, cu toate tipurile de vaccin aprobate, nu ar trebui să fie o mare problemă, din punctul meu de vedere. (…) Ca să nu avem această variantă Delta, trebuie să ne vaccinăm”, a mai spus Florin Cîţu.

În acest moment, doar aproximativ un sfert din populația României este imunizată.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă