Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Gheorghe (PNL): Valorile identitare românești nu se negociază niciodată

Într-o postare pe pagina personală de Facebook deputatul PNL, Daniel Gheorghe, explică de ce este important ca românii să meargă la Referendum.

Share

Rl online 0 comentarii

29.09.2018 - 10:36

"Valorile identitare românești nu se negociază niciodată, în niciun fel, nicăieri și sub nicio formă. Orice atac venit din partea lobby-ului progresist anticrestin practicat de diverse grupuri ideologice bine reprezentate la Bruxelles ori în alte părți reprezintă o insulta la adresa poporului român și a tuturor celor care s-au jertfit în această țară asumându-și credința în Dumnezeu și luptând pentru moralitate, libertate și demnitate sub teroarea comunismului impus brutal de sovietici. Românii au puterea și înțelepciunea de a alege singuri pentru ei înșiși, asadar distinși "progresisti", nu încercați să le pervertiti sufletele cu neo-paganismul vostru! Prin Referendum, România va da o lecție de democrație și de civilizație europeana autentică într-o epocă a degradării valorilor constitutive ale modernității sub asaltul tiraniei globalismului fără de Dumnezeu!", scrie Daniel Gheorghe.

Comentarii

loading...