Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Chitic: A venit vremea sa cântărim avantajele și dezavantajele rămânerii in UE

Într-o postare pe Facebook, avocatul Dan Chitic, președintele Partidului Alianța Națională, vorbește despre propunerea Parlamentului European de a condiționa fondurile europene de respectarea statului de drept.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.01.2019 - 17:32

"Parlamentul European a votat: România va putea fi sancționată la propunerea Comisiei Europene pentru orice presupuse încălcări ale “statului de drept”. Ca și orice altă țară din estul Europei cu politici suveraniste, ca și orice altă țară care îndrăznește sa nu se supună globaliștilor de la Bruxelles!

Și noi vom fi sigur primii “sancționați”, deși nu există niciun criteriu obiectiv care sa poată duce la concluzia ca sunt încălcate regulile și bunele practici ale “statului de drept”!

Vom fi sancționați pentru ca suntem considerați cetățeni de rang secund in Europa, suntem priviți ca “lumea a treia” a “lumii civilizate”.

Vom fi sancționați pentru ca nu se dorește sa recuperam, măcar in parte, decalajul fata de “vestul” dezvoltat!

Vom fi sancționați pentru ca trebuie sa rămânem furnizori de materie prima și forța de munca!

Vom fi sancționați pentru ca trebuie doar sa contribuim la bugetul UE și nu sa beneficiem de fonduri de coeziune!

Vom fi sancționați pentru ca globaliștii de la Bruxelles și Berlin și-au instalat “cozi de topor” in fruntea celor mai importante instituții ale României, care sabotează interesele legitime ale poporului român!

Confruntați cu acest pericol iminent, va propun ca alături de Alianța Națională (PAN) sa ne gândim dacă nu a venit vremea sa cântărim avantajele și dezavantajele rămânerii in UE!

A venit vremea sa vedem dacă nu ne costa prea mult sa rămânem intr-o “familie” care nu ne iubește și nu ne dorește! Intr-o familie care vrea doar sa ia de la noi, fără sa ne dea nimic in schimb!

A venit vremea sa vedem cine sunt euro-parlamentarii români care au votat împotriva României!

DA! A venit vremea sa ne punem întrebarea:#RoExit?", a scris avocatul pe Facebook.

Guvernele statelor membre ale Uniunii Europene care se implică în afaceri judiciare sau nu combat eficient fraudele şi actele de corupţie vor risca suspendarea fondurilor comunitare, conform unui proiect de rezoluţie aprobat joi de Parlamentul European.

Comentarii

loading...