Dan Barna se apără în fața acuzațiilor DNA legate de Rise Project

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni seara, că procurorii DNA nu l-au informat despre începerea unei eventuale anchete în urma reportajului apărut pe Rise Project. ”Dacă mă cheamă la audieri, nu văd nicio problemă", a adăugat el către reporteri.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 21.10.2019 - 20:12

 

"Nu am primit nimic. Dacă au început verificările, e foarte bine. Chiar am solicitat DNA să facă verificări. Dacă mă cheamă la audieri, nu văd nicio problemă", a declarat Dan Barna, întrebat despre informațiile că ar fi fost citat să se prezinte la DNA.Precizăr, mai scrie Știripesurse. le vin după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora DNA a demarat o anchetă ”in rem” după dezvăluirile Rise Project care îl vizează pe Dan Barna.

Rise Project a publicat, săptămâna trecută, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eșuat, iar liderul USR este ”supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE”. Ulterior, liderul USR, Dan Barna, a cerut ca DLAF să trimită de urgență documentele la DNA, pentru că știe că ”asta e comanda politică pe care au primit-o”. El a menționat că nu sunt nereguli în acele proiecte, că a răspuns deschis tuturor întrebărilor, atât jurnaliștilor de la Rise, cât și colegilor din USR și tuturor celor care au solicitat detalii despre acest subiect.

Comentarii