Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cristian Ghinea: AEP a verificat la sânge finanţele USR

Deputatul USR Cristian Ghinea propune ca Uniunea Salvaţi România şi Partidul Social Democrat să îşi prezinte în mod public actele contabile şi subliniază că în urma controlului efectuat de către AEP, nu au fost descoperite nereguli în ce priveşte finanţarea partidului său.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.03.2019 - 15:40

"Dacă furi şi şpăguieşti bani din economia românească, nu se numeşte că eşti patriot, pentru că n-ai furat de la străini, se numeşte că eşti hoţ. Şi atât. Dacă ai acasă tablouri româneşti furate, nici asta nu te face patriot. USR are publice finanţările şi sunt din România. AEP a controlat la sânge finanţele USR. Audit dur, nu au găsit nimic în neregulă. AEP a vrut să controleze finanţele PSD. Tăriceanu l-a mituit pe şeful de acolo cu un post de europarlamentar şi Dragnea şi-a pus omul lui la AEP. Au oprit controlul la PSD şi l-au dat afară pe funcţionarul care îndrăznise să controleze finanţele psd-iştilor. Liviule, Codrine, haideţi să punem faţă în faţă actele contabile ale USR şi ale PSD. Cu presa de faţă. Oricând. Venim noi la voi cu dosarele", a scris Ghinea pe Facebook.

El a menţionat că datele financiare ale USR pot fi găsite la adresa: https://www.usr.ro/transparenta-organizationala şi a întrebat când va fi posibil acest lucru şi în ce priveşte datele PSD.

Citește totul despre:

#usr #lazi #cristianghinea

Comentarii

loading...