25.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăPoliticăConcert în cinstea Senatului, la Ateneul Român. Ciucă spune că a dedicat...

Concert în cinstea Senatului, la Ateneul Român. Ciucă spune că a dedicat o parte din concert echipei naționale de fotbal

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a fost prezent la un concert extraordinar la Ateneul Român, organizat în cinstea celor 160 de ani de existență a Senatului României.

Concertul de la Ateneul Român s-a desfășurat în seara de 17 iunie 2024. Nicolae Ciucă anunță, în dimineața de 18 iunie, că a dedicat o “parte din concert” echipei naționale de fotbal a României.

“Am dedicat parte din concert echipei naționale de fotbal, care ieri ne-a făcut mândri și ne-a arătat că, prin muncă, pot fi realizate lucruri mărețe”, a anunțat președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, într-un mesaj postat pe facebook. Este vorba de meciul de fotbal România – Ucraina, pe care România l-a câștigat cu scorul de 3-0.

“Instituția pe care am celebrat-o – și pe care am onoarea să o conduc – a jucat un rol esențial în consolidarea statului de drept și promovarea valorilor democratice, protejând drepturile și libertățile noastre”, a precizat Ciucă despre Senatul României.

Am dedicat parte din concert echipei naționale de fotbal, care ieri ne-a făcut mândri și ne-a arătat că, prin muncă, pot fi realizate lucruri mărețe”

Președintele Senatului și al PNL a postat pe facebook, alături de acest mesaj, câteva fotografii în care apare la Ateneul Român. Din imagini reiese că Nicolae Ciucă i-a avut alături, la evenimentul din seara de 17 iunie 2024, pe fostul președinte Emil Constantinescu și pe Principesa Margareta.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...

Austria învinge Olanda și câștigă Grupa D

Selecţionata Austriei a obţinut o victorie surprinzătoare în faţa Olandei, cu scorul de 3-2, în cadrul Grupei D a Campionatului European de fotbal -...

În România, 6 din 10 adulți au renunțat la studii după clasa a VIII-a

Iată ce spunea jurnalista de investigație americană Amanda Ripley în cartea "Cei mai deștepți copii din lume și modelele de învățământ care i-au format":...
Ultima oră
Pe aceeași temă