15.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăPoliticăCodrin Ștefănescu, despre congresul extraordinar al PSD: ”E doar o glumă macabră!”

Codrin Ștefănescu, despre congresul extraordinar al PSD: ”E doar o glumă macabră!”

”Congresul PSD o sā fie doar o glumā macabrā! Cu aranjamente dinainte ticluite, ca sā iasā Ciolacu si mica sa echipā de academisti secreti. Pe lángā statut, moralā si bun simt. Pentru cā nu numai Eugen Teodorovici a fost umilit de bāietii āstia ai sistemului. Ci intregul partid cu electoratul sāu cu tot. Iar personajele acestea, echipate in civil, numai la victoria PSD in alegeri nu se gândesc. Dimpotrivā”, a scris sâmbătă, Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Cu doar câteva zile înainte, Ștefănescu a publicat o altă postare critică la adresa actualei conduceri PSD, mulțumindu-le primarilor social – democrați pentru rezistența lor la presiunile actualei puteri în condițiile lipsei de sprijin din partea conducerii partidului.

”Dragi primari PSD! Vā multumesc cā ati ales sā candidati tot sub sigla PSD! Vā multumesc eu, pentru cā actuala conducere nu o va face. Stiu la ce presiuni ati fost supusi! La ce amenintāri si la ce santaj infiorātor! Stiu ce vânātoare oribilā a fost, ce stiri mincinoase au creat despre voi, câte contestatii au fost depuse! Dar ati rezistat si ati ales sā luptati pentru partidul vostru! Vā doresc succes in alegeri si sunt convins cā veti câstiga! Iar pentru cei ce au ales sā plece la PNL sau PRO Romania, le doresc gândul bun de-a se intoarce curând acasā! Cât mai curând!”, a scris Ștefănescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă