20.5 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăPoliticăCâțiva fani argentinieni s-au confruntat cu poliția la Buenos Aires după succesul...

Câțiva fani argentinieni s-au confruntat cu poliția la Buenos Aires după succesul de la Cupa Mondială din Qatar

Unii fani argentinieni au intrat în conflict cu poliția pe străzile din Buenos Aires după sărbătorirea victoriei de la Cupa Mondială din Qatar.

Confruntările au început când poliţiştii au încercat să-i convingă pe oameni să coboare din vârful monumentului din centrul oraşului, potrivit presei locale citate de BBC, conform epicnews.ro.

Milioane de oameni au participat la parada victoriei din capitală, care a fost oprită după ce doi suporteri au sărit de pe un pod pe autobuzul cu acoperiş deschis care îi transporta pe jucători.

Buenos Aires face curățenie după petrecerea de la Cupa Mondială

Mormane de gunoi au fost îngrămădite pe străzile din Buenos Aires și s-a făcut curățenie luni (19 decembrie), în timp ce orașul s-a trezit după petrecerea de victorie de la Cupa Mondială, cu o seară înainte.

Sărbătorile au început după ce Argentina a învins Franța la penalty-uri la Cupa Mondială din Qatar pentru a ridica trofeul de aur pentru a treia oară și au continuat mult timp în noapte.

După ce a suferit „dureri de inimă” în finala împotriva Germaniei, în urmă cu opt ani, Lionel Messi s-a alăturat compatrioților săi, Mario Kempes (1978) și Diego Maradona (1986), câștigând premiul „Mingea de aur” pentru cel mai bun jucător al turneului, adăugând o a treia stea la tricoul naționalei albiceleste.

A fost Bucurie la Buenos Aires la petrecerea de după finala câștigată de la Cupa Mondială, dar și multă mizerie ce a rezultat.

Cupa Mondială: Finală nebună! Argentina câștigă la loviturile de departajare

Am avut parte de o finală nebună care a ajuns în minutele de prelungire, cu răsturnări de situație, cu un Mbappe care a reușit un hat-trick și mult spectacol! După toate acestea, campioana s-a decis la loviturile de departajare, iar Argentina a reușit să învingă Franța, Messi și compania ridicând mult așteptata Cupă Mondială.

Se părea că Lionel Messi a reușit.

După o revenire uluitoare a francezilor în repriza a doua – grație a două goluri în aproximativ 90 de secunde ale tânărului superstar Kylian Mbappé – Franța și Argentina au ajuns în prelungiri, iar mai apoi la penalty-uri, unde Argentina a reușit să învingă.

A fost nevoie de 90 de minute regulamentare, de 30 de minute de prelungiri și de o lovitură de pedeapsă pentru a se decide.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

LIVE/ Iranul a lansat atacul asupra Israelului

Iranul a lansat un atac fără precedent asupra Israelului. Peste 200 de drone și rachete au fost trimise, majoritatea fiind interceptate de sistemul de...

După atacul Iranului asupra Israelului, “România este alături de Israel”, anunță Nicolae Ciucă

"România este alături de Israel și poporul israelian", anunță președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, în urma atacului Iranului asupra Israelului. "România este alături de Israel...

LIVE/ Iranul a lansat atacul asupra Israelului

Iranul a lansat un atac fără precedent asupra Israelului. Peste 200 de drone și rachete au fost trimise, majoritatea fiind interceptate de sistemul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă