Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Barna: USR nu şi-a atins scopul privind căderea Guvernului

Uniunea Salvaţi România nu şi-a atins scopul privind căderea Guvernului, dar va continua eforturile pentru atingerea acestui obiectiv de care România are nevoie, a declarat joi preşedintele Uniunii, deputatul Dan Barna.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.12.2018 - 16:36

"Nu ne-am atins scopul, scopul fiind ca acest Guvern Dăncilă -Dragnea care sugrumă România să plece, nu ni l-am atins fapt pentru care vom continua cu fiecare zi şi fiecare oră eforturile în acest obiectiv de care România are nevoie. Este un pas care nu a ieşit cum ne-am dorit. USR şi opoziţia a depus toate eforturile pentru a ajunge la acest rezultat, se pare că au fost insuficiente şi este un lucru franc să recunoaştem acest lucru. Data viitoare o să fim şi mai convingători în ceea ce priveşte destructurarea acestei majorităţi a penalilor pe care Liviu Dragnea o controlează", a afirmat Dan Barna, după ce moţiunea de cenzură a fost respinsă de Parlament.

Potrivit acestuia, respingerea moţiunii arată cât de puţin a fost construit în Români în ultimii 29 de ani

"Moţiunea de cenzură nu a întrunit numărul necesar de voturi - a fost 161, undeva sub numărul de semnături iniţiale. Asta arată că de fapt în 29 de ani am construit foarte puţin în România şi în momentele de criză. De fapt în aceşti 29 de ani doar am spoit ţara şi în momentele de criză vedem cât de departe se poate ajunge. Indiferent cât de dramatică este situaţia, vedem că practic am aruncat la gunoi 12% din capitalizarea bursieră de un ministru de finanţe paiaţă, ţinut de sfori doi condamnaţi penal tocmai pentru furt de bani publici", a adăugat Barna.

El a anunţat că Opoziţia va continua lupta, susţinând că este necesară "crearea de alternative mai numeroase şi mai consistente".

"Trebuie să continuăm lupta. Faptul că preşedintele merge acum la şedinţa de Guvern şi, aduc aminte că a fost un apel pe care USR l-a făcut acum două săptămâni, este un lucru foarte bun. Este un guvern de marionete, este un guvern cu care trebuie să continuăm pentru fiecare bucăţică de libertate pe care o fură sau o confiscă acestei ţări. Fac apel la cetăţeni, fac apel la toate forţele responsabile să continuăm această luptă pentru că obiectivul opoziţiei este să aducem fără penali în legislaţie. (...) Crearea de alternative mai numeroase şi mai consistente ar trebui să fie calea pentru care acest Guvern ar trebui să plece mai repede de la conducerea României. E clar că va fi unul din obiective.(...) Data următoare va trebui să fim mai creativi", a subliniat liderul USR.

Comentarii

loading...