Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

A murit Oliviu Gherman, membru marcant al FSN, fost președinte al Senatului

Politicianul Oliviu Gherman, fost președinte al Senatului, a murit la vârsta de 90 de ani.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

11.08.2020 - 13:22

"A murit, la 90 de ani, Oliviu Gherman. Un intelectual, un om desăvârşit. Personalitate inteligentă, calmă. Un politician înţelept. Ani de zile, începând din 1992, am lucrat în 'tandem'. Ca prieteni. El era preşedinte al FDSN, eu preşedinte executiv. El era preşedinte al Senatului, eu preşedinte al Camerei (1992 - 1996). Colegi în acelaşi partid. Fizician remarcabil, profesor universitar, ambasador la Paris. O carieră politică şi legislativă de excepţie. Un model pentru o întreagă generaţie", a anunțat, marți, pe internet, fostul premier Adrian Năstase.

Oliviu Gherman a fost ales senator FSN în anul 1990, iar ultima formațiune politică în care a activat a fost PDSR, transformat în actualul PSD.

Comentarii