19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiVine revoluția globalistă!

Vine revoluția globalistă!

Pentru a supraviețui tiraniei, poate e bine ca mai întâi să identificăm sursele de putere. Și ce se ascunde în spatele planului de resetare. Ele nu sunt la vedere. Dar cunoaștem locul unde umbrele se întâlnesc: Davos. Acolo unde germanul Klaus Schwab a proiectat noua ordine mondială.

Diavolul se îmbracă la PRA(V)DA și se etalează la Davos

Folosind teme parazitare, gen: încălzirea globală,  rebeliunea contra bogaților lumii (alții decât finanțatorii Formului Mondial de la Davos), inventarea a noi cauze de luptă, îmbinate cu veșnicile inechități sociale, cu lipsa mobilității și a educației precare, ideologul de origine germană stârnește tinerii la revoltă.
Născut în 1934, pe vremea când Hitler-Jugend, o divizie paramilitară a Partidului Nazist, aduna tineri pentru a-i pregăti să distrugă biserici, să se revolte contra elitelor și să se rupă de valorile trecutului, Klaus Schwab preia și adaptează contextului actual vechile practici totalitare.
Nimic nu e nou sub soare. Cine nu cunoaște istoria riscă să o repete.

Unde se ascund păpușarii Noii Ordini Mondiale?

Davos-ul e doar un pretext. E locul unde se reunesc corpocrații și stabilesc căile de acțiune pentru profit. Se vântură limuzine, avioanele fac balet, magnații etalează costume scumpe, nimic din ce pretind că apără nu se discută. Doar un naiv poate crede că reuniunile sunt pentru prosperitatea lumii.

Trump le-a prorocit prorocilor că lumea nu va fi a lor

Donald Trump a fost singurul șef de stat care le-a răsturnat masa în cap. Invitat la conclavul din 2020, le-a spus de la obraz că ”prezicerile lor de apocalipsă” şi „profeţiile de rău augur” sunt în măsură să sperie, nu să ajute la construcția lumii noi.
Dacă la Davos, în inima globalismului, Trump le-a prorocit prorocilor falși că viitorul este al suveraniștilor, al oamenilor liberi și ai prosperității, în replică, puterea ascunsă i-a pregătit debarcarea.
Donald Trump a avut aproape 80 de milioane de voturi. Mulți tineri l-au susținut. A creat pentru milenariști peste 300.000 de locuri de muncă. America Great Again s-a simțit în buzunarele oamenilor. A stârnit apetitul pentru prosperitate și asta a deranjat mânuitorii umbrelor.
Tinerii din familiile tradiționale doresc să ducă o viață mai bună. Să aibă un loc de muncă. Și să-și întemeieze o familie.  
Arhanghelul întunericului de la Davos cultivă răul din om, spiritul de revoltă.
Frustrații sociali, cei fără căpătâi, tinerii fără pregătire sunt gata să se încoloneze în armata, așa zisă de salvare.

 

Desen realizat de Ștefan Popa Popa’S

Vocile lumii:

”Generația Gretei Thunberg are dreptate când este atât de indignată. Fereastra de acțiune împotriva schimbărilor climatice se închide într-un ritm rapid și stârnește temeri sociale. Cei mai afectați sunt aproape invariabil cei tineri.” (Karl Schwab, discurs Davos, 15 ianuarie 2019)
 
Înainte era lupta de clasă, acum e lupta cu valorile, cu perenitatea vieții creștine și cu normalitatea
 
Ce părinte normal la cap și-ar dori ca fiul sau fiica să devină o Greta Thunberg, isterică, neșcolită, cu patru propoziții în limbaj?
Între normalitate și progres se pregătesc diviziile de luptă, menită să distrugă valorile, credința și bunul simț. Și tinerilor lui Hitler li s-au inoculat pofta de revanșă istorică.
Rasismul de ieri a luat alte forme. Ura de rasă poate fi resuscitată în diverse forme. Ori de câte ori mințile oamenilor trebuie ocupate cu ceva, e scoasă din scorbura istoriei, din adâncurile negre ale divizării sociale, atât de îndelung urmărită de tirani.

Rolul Școlii de la Frankfurt

Globalismul nu ar fi prins la o parte din tineri, dacă marile universități americane nu ar fi pregătit terenul și nu i-ar fi îndoctrinat pe studenți cu nevoia înregimentării în anumite cauze, care n-au de a face nimic cu raționalul vieții de pe planetă.
Karl Schwab e noul Marx, un derbedeu ce n-a muncit o zi, dar a scris o doctrină de așa zisă emancipare a clasei muncitoare.
Înainte era lupta de clasă, acum e lupta cu valorile, cu perenitatea vieții creștine și cu normalitatea. 

Agenții schimbării sunt instruiți tot în tabere paramilitare

Agentul schimbării e instruit în tabere speciale, exact ca cei din Junge Union, acum optezeci de ani, să repete lozinci și să aibă în bagajul lexical trei, patru fraze simple, construite pe generalități vagi, astfel ca publicul captiv să se poată identifica.
De două sute de ani, progresiștii fac apel la lupta permanentă. A fost o vreme a prosperității, a iubirii și a căutărilor identității. Totul s-a schimbat, pentru că finanțatorii de la Davos vor o lume desmintoșată și ușor de stăpânit.
Lumea de mâine e a celor fără busolă sau fără ceas. Marii magnați ai lumii vor fixa și ora exactă și când omul trebuie să se îmbrace, asemenea lui Constantin Tănase, în pendul.

”El tic, eu tac”

Să ne amintim: “el tic, eu tac” și moartea adusă de ocupant, care ni l-a răpit în plină forță creatoare.
Atenție, totuși la nuanțe. Promotorii noii ideologii nu se identifică și nu se personalizează în criptele deschise ale ideologiei.
Inițial, Fidel Castro s-a poziționat „umanist”. Abia când s-a simțit sigur pe putere, a anunțat lumea că este un marxist-leninist.
Diavolul își plimbă la Davos multiplele făpturi, înaripate în frac și legate de fire nevăzute de măria sa sistemul, devorator și distrugător al libertăților, dar de la Dumnezeu.
Să fim vigilenți!
 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

Revolut, banca digitală cu 3,5 milioane de clienți retail în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astăzi...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă