11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăOp & EdOpiniiConspirația, COVID-ul și tentaculele morții

Conspirația, COVID-ul și tentaculele morții

Pârtiile de schi din România sunt luate cu asalt. Supermarket-urile sunt pline de mușterii, în căutarea a tot ce nu mai trebuie, doar, doar să rămânem consecvenți principiilor din ultimii ani: mărim profiturile celor care nu fiscalizează în țara noastră.

Prestigiosul profesor Codruț Sarafoleanu scria într-un editorial îndelung viralizat pe Happymed.tv: Țara lui Gica contra și a originalității” că pentru cei care se înghesuie la telescaun sau la telecabină “pachetul de sărbători de cinci zile – all inclusive – nu există la ATI”. “Acolo fiecare minut contează.”
Planeta este în alertă maximă. Mai ales după apariția în Marea Britanie a aceluiași coronavirus, dar cu alte tulpini, mult mai contagios și mai agresiv, când se dau semnale oficiale că urmează lockdown-uri masive în lumea civilizată.

Ageamii și cocalarii cospiraționiști

Aici, la noi, în spațiul danubiano-pontic, zburdă în voie ageamii și cocalarii conspiraționiști. Evoluează nestingheriți, ba chiar sunt indexați de algoritmii google și facebook, cu fel de fel de abjecții, insulte și calomnii împotriva evidenței.

4 din  10 români cred că pe ei nu-i prinde virusul. Că sunt puternici și chiar dacă fac o gripă, va fi de formă ușoară.

Nu poartă măști pentru că zic că au probleme de respirație. Dar când se îmbulzeau la mitingurile de protest și erau sub jeturile lacrimogenelor de ce mai urlau ca din  gură de șarpe?

În stare de război libertăție sunt suspendate temporar

Existența contestarilor COVID, în numele liberului arbitru și a libertății lor de mișcare și de exprimare, în orice stare de război, ar fi supravegheată.

Cineva are interesul menținerii faliei adânci dintre români. Altfel nu se explică de ce contagiunea coronavirus nu e primul capitol de pe agenda CSAT, de ce nu sunt identificați turbulenții și anchetați ca în vreme de război?

Am fost întotdeauna pentru libertatea de întrunire, de oficiere a slujbelor religioase, pentru exprimarea liberă a opiniilor, împotriva cenzurii de orice fel. Dar acum limitele sunt depășite. De ce unii trebuie să stăm izolați la nesfârșit, pentru că alții sunt posedați de extravaganța contestării?

Avem un guvern condus de un militar de carieră. Ni s-a comunicat un program național de vaccinare, coordonat de medicul Valeriu Gheorghiţă, doctor la Spitalul Militar Central.

Soldații vor duce în condițiile de siguranță maximă (vaccinul Pfizer necesită o temperature de -70 ° C), dar dacă nu-și fac treaba cum se cuvine și ne injectăm cu produse ieșite din garanție? Adică, viciate?

Vocile lumii:

–         Nu veți reuși să creați o lume, așa cum ați descris-o! E o imposibilitatea.

–         De ce?

–         Nu poți să întemeiezi o civilizație pe frică, ură și cruzime. Nu ține.

–         De ce?

–         Pentru că e fără de vlagă. O asemenea lume se va destrăma.

–         Fleacuri (dialog între tânărul Winston și O’Brain, în clădirea Ministerului adevărului din cartea “O mie nouă sute optzeci și patru – George Orwell”)

 

 

Luptătorii “anticorupție” și contestatarii “Covid” sunt antrenați pentru noua guerillă globalistă, să facă și pe războinicii și pe apărătorii

 

Serviciile fac bani, nu asigură un regim de securitate medicală

Serviciile secrete, în loc să se ocupe de condamnarea lui Robert Roșu sau de urmărirea negocierilor politice de la Vila Lac 2, nu ar trebui să-și trimită agenții în câmpul tactic al coronavirusului?

Urmăresc de ceva vreme, acoperiții din media, ce-și zic influenceri, indivizi cu solda la zi (nu puțină, cam 8.000 de lei/lună), tac chitic. Nu intră în dezbateri, nu aruncă anateme, decât pe subiecte pe care-s brifați.

E așa o mare camuflare, de zici că-i jocul de-a v-ați ascunselea al copiilor noștri. Stau cu poponeții deasupra plăpumilor, zic că nu li se văd epoleții.

Nu pricep cum și-au putut vinde unii sufletul, fără să fii citit “Sufletele moarte”?

Cei din Linia 1 sunt aproape de epuizare. Secțiile de ATI sunt full. Ferească-te, Dumnezeu, de-o formă gravă, că mori acasă cu zile, din cauza inconștienței unor semeni de-ai noștri și ai agenților diversiunii, colac peste rețelele sociale, mai dihai ca șarpele boua din Nguu yak, un film celebru de supraviețuire!
Amatorii de senzații tari să se abțină de la fantezii cu tuburi în nări și vată în nas.

Rămân la părerea că, la fel ca luptătorii “anticorupție” și contestatarii “Covid” sunt antrenați pentru noua guerillă globalistă, să facă și pe războinicii și pe apărătorii. Să fie pe invers, după doctrina de apărare: “noi pregătim inamicul să ne atace, pentru a ne prezenta drept eroi.” O cacealma de Bollywood.

După controlul individului urmează controlul minții

E atât de vizibilă obstinația de-a ne încolona în insurgența fricii, încât se vede până și luminița lui Ciorbea de la capătul tunelului. Orwell a scris “O mie nouă sute optezi și șase” în 1949. Julia, nu din dragoste s-a combinat cu Winston, de la Ministerul adevărului, ci pentru a-l supraveghea.

Controlul individului a reușit, urmează controlul minții. Laboratoarele se folosesc de COVID, ca spălătoresele de mop.

Vor apărea și antivacciniștii. Numai că lumea trebuie să știe, încă de la început – că vor veni vremuri în care fără pașaport de sănătate, nimeni nu se va mai urca în avioane, nu vor mai fi asigurați, drepturile lor la liberă mișcare se vor limita. Nu e nicio conspirație. E doar evidentă schema de mutare a polilor de putere. Și nu trebuie să fii Arhimede să scoți pietroiul din adâncul mării din capul idioților utili.

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă