Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Recoltarea de celule stem în România, cu Bogdan Ivănescu, preşedinte ARBACS (VIDEO)

Recoltarea de celule stem este un subiect tot mai cunoscut românilor, mai ales că în ultimii ani numărul clienţilor băncilor de celule stem a crescut foarte mult. Invitatul Alexandrei Jeles, din acestă ediţie a ...

Share

Alexandra Jeles 0 comentarii

14.11.2013 - 12:38

Recoltarea de celule stem este un subiect tot mai cunoscut românilor, mai ales că în ultimii ani numărul clienţilor băncilor de celule stem a crescut foarte mult. Invitatul Alexandrei Jeles, din acestă ediţie a emisiunii "90şaizeci90" este Bogdan Ivănescu, preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor Acreditate de Celule Stem (ARBACS).

Emisiunea "90şaizeci90" este prezentată de Alexandra Jeles şi se difuzează joia între orele 13.00-14.00 pe radiolynx.ro şi romanialibera.ro.Pentru ediţiile precedente click aici. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...