8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleWill Smith devine scriitor. Actorul va lansa prima sa carte de memorii

Will Smith devine scriitor. Actorul va lansa prima sa carte de memorii

 

Sâmbătă, actorul  a dezvăluit în mediul online titlul și coperta viitoarei sale autobiografii, intitulată WILL. Cartea va fi lansată în Statele Unite ale Americii pe 9 noiembrie. 

„A fost o muncă a iubirii”, a spus Smith într-un videoclip postat pe rețelele sociale. “Am lucrat la ea (carte.nr) în ultimii doi ani și în sfârșit este gata.”

În WILL, Smith va relata traiectoria personală, de la copilăria sa din Philadelphia, Pennsylvania, până la rolurile sale celebre din The Fresh Prince of Bel-Air sau Ali (2001) și Hitch (2005).

 Cartea este o „poveste inspirațională despre modul în care adevărata cunoaștere de sine [a lui Will Smith] l-a ajutat să-l propulseze către un succes extraordinar și apoi să evolueze mai departe către un loc de pace mai profundă – cu el însuși, cu cei dragi și cu lumea”, potrivit comunicatul de presă care anunță acordul de carte în octombrie 2018.

Smith a dezvăluit și coperta viitoarei lansări, care a fost creată de artistul vizual Brandan „BMike” Odums. Coperta prezintă o serie de portrete ale actorului pictate una peste alta.

 

„Ideea este de a comunica vizual evoluția unei persoane, de la copilărie până la maturitate, și în etapele majore ale vieții sale între ele”, potrivit unui comunicat de presă.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă