Sursă foto: Instagram

Wanda a câștigat procesul cu Google și Yahoo

Soția lui Mauro Icardi, Wanda, a dezvăluit că va primi despăgubiri materiale de la giganții Google și Yahoo, pentru că aceste platforme au distribuit știri false despre un videoclip XXX în care ea ar fi fost implicată.

Share

Rl online 0 comentarii

31.01.2021 - 17:18

Modelul în vârstă de 34 de ani a făcut dezvăluirea pe Instagram, unde cei 7,3 milioane de urmăritori au putut participa la o sesiune „adevărat sau fals” despre viața blondei.

Un fan a întrebat: „Este adevărat că ai câștigat în instanță împotriva Google și Yahoo deoarece au zis că ai făcut un sex tape?”

Argentinianca a răspuns „adevărat” și a postat un mesaj al avocatului ei, Martin Leguizamon, în care scria: „Camera nr. 2 a Curții Civile și Comerciale a confirmat o hotărâre care a condamnat Google și Yahoo să plătească Wandei Nara despăgubiri pentru daunele produse prin difuzarea unui videoclip sexual care i-a fost atribuit în mod fals”.

Nu se știe exact când a fost filmat videoclipul în cauză, dar se crede că a apărut online cu mai mult de un deceniu în urmă. De atunci, Wanda a fost luată peste picior și desconsiderată de unele persoane malițioase: „Cine ar fi crezut că datorită unui sex oral vei ajunge acolo unde ești?” Într-o replică sarcastică, ea a răspuns: „Doar unul?! Îl fac în fiecare seară. De ce nu încerci și tu?”

Încă de la început, relația dintre Wanda și Icardi nu a fost privită cu ochi buni de nimeni, mai ales că a fost clădită în urma unei trădări de zile mari. Blonda era căsătorită cu fotbalistul Maxi Lopez pe vremea când l-a sedus pe Mauro Icardi, iar cei doi erau coechipieri la formația italiană Sampdoria.

De-a lungul timpului, argentinianca binecuvântată cu forme divine a fost blamată pentru influența dăunătoare pe care o are asupra lui Icardi, a publicat fotografii indecente pe rețelele de socializare, iar fidelitatea i-a fost pusă adesea la îndoială.

 

Comentarii