Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Voiculescu: Firea lucrează mai degrabă în beneficiul turismului grecesc decât pentru bucureşteni

"Gabriela Firea pare să fie cumva primarul Greciei sau un primar care lucrează în beneficiul economiei şi turismului grecesc mai degrabă decât pentru bucureşteni", consideră fostul ministru Vlad Voiculescu.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2020 - 19:39

Preşedintele PLUS Bucureşti, fostul ministru Vlad Voiculescu, a acuzat-o pe Gabriela Firea (PSD), primarul Capitalei, că a avut ''neobrăzarea'' să treacă prin vot, în Consiliul General, proiectul privind testarea gratuită pentru Covid-19 a românilor care vor să plece în vacanţă în străinătate.

"Atunci când ai probabil mii sau zeci de mii de pacienţi în Bucureşti, oameni care au nevoie de servicii medicale, de la oricare spital din Bucureşti, dacă nu au un diagnostic confirmat, oamenii sunt trimişi să se testeze. Foarte mulţi oameni merg să se testeze pe banii lor. Atunci când oamenii sunt trimişi să se testeze pe banii lor, să prioritizezi testele pentru cei care vor să meargă în vacanţă este o bătaie de joc la adresa oamenilor şi la adresa banului public. Nu spun că vacanţele nu sunt importante, nu spun că oamenii nu ar trebui să plece în Grecia, dar Gabriela Firea pare să fie cumva primarul Greciei sau un primar care lucrează în beneficiul economiei şi turismului grecesc mai degrabă decât pentru bucureşteni", a susținut Vlad Voiculescu, duminică, într-o conferinţă de presă.

Primarul Firea anunţase, joi, că în prima zi de înscrieri pentru proiectul "Testăm pentru Bucureşti" s-au înregistrat circa 7.500-8.000 de doritori. La o emisiune de televiziune, Gabriela Firea a sus'inut că la asemenea teste se poate programa orice persoană care are nevoie de un rezultat negativ la testarea Covid - acest rezultat fiind necesar, în acest moment, pentru a putea intra ca turist în Grecia.

 

Comentarii