22.8 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăLifestyleVești de ultimă oră despre Benone Sinulescu

Vești de ultimă oră despre Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Lenuța Timiș, director medical al Spitalului Județean din Arad a dat lămuriri în ceeea ce privește starea de sănătate a artistului.

“Este într-o stare stabilă acum, singura problemă pe care pot să o comunic este că soția dânsului, doamna Sinulescu, a solicitat să nu declarăm nimic de starea soțului dânsei!

Pacientul a intrat la noi în unitatea de primiri urgențe la ora 15.55. Despre starea de sănătate, diagnostic, tratamentul care va fi administrat, deocamdată, nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el. Ce pot să vă spun e că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale”, a declarat Lenuța Timiș, pentru Antena 3.

Benone Sinulescu a fost găsit joi, 8 iulie, inconștient în casă de către soția sa, Leni. Artistul nu a ajuns, inițial, la Spitalul de urgență Arad, ci la o clinică de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, Vladimirești.

“O clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă «momentul de final» al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile. Rămas izolat în perioada pandemiei, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală. Când, în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, acesta a tras un semnal de alarmă și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care, totodată, a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătăți, dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult (valori ale tensiunii și de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat”, a declarat Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului Benone Sinulescu, cel care a și dat vestea tristă a deteriorării subite a stării de sănătate a îndrăgistului artist, printr-un comunicat de presă.

Cele mai citite

Motrenismul

În istoria Regatului român, probabil cea mai suveranistă perioadă din istoria poporului român, au existat mai multe curente de gândire: poporanismul, semănătorismul și trăirismul....

Motrenismul

În istoria Regatului român, probabil cea mai suveranistă perioadă din istoria poporului român, au existat mai multe curente de gândire: poporanismul, semănătorismul și trăirismul....

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eșec la limită în prima manșă a „sferturilor” Conference League

PAOK Salonic, echipă pregătită de Răzvan Lucescu, a pierdut la limită, cu scorul de 1-0, meciul disputat pe terenul belgienilor de la FC Bruges,...
Ultima oră
Pe aceeași temă