12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleUn nou mod de a cumpara anvelope: online, pe Velopa.ro

Un nou mod de a cumpara anvelope: online, pe Velopa.ro

Asa au aparut site-uri de prezentare cu vanzare. Iar domeniul anvelopelor auto nu face exceptie. Velopa, unul dintre cei mai mari importatori de cauciucuri auto de la noi din tara, are propiul magazin online. Este o platforma uriasa, cu sute de tipuri de anvelope auto pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme, pana la tractoare.

Schimbarea cauciucurilor se face periodic, in special la recomandarea unui mecanic auto care, la o inspectie tehnica, verifica starea acestora. Pneurile trebuie sa aiba calea de rulare in perfecta stare, sa nu prezinte niciun fel de fisuri care sa duca la deteriorarea lor in timpul mersului, fapt care ar pune in pericol siguranta in trafic.

Mai mult, este recomandat ca anvelopele sa fie schimbate in functie de sezon. Dupa cum stii, exista anvelope vara, care sunt indicate a fi montate atunci cand nu mai exista risc de inghet, cand temperaturile incep sa creasca. Aceste anvelope sunt create dintr-un tip special de cauciuc care reactioneaza bine la caldura, permitand o distanta scurta de franare pe un asfalt incins, de exemplu.

Acest lucru nu este posibil cu un set de anvelope iarna, intrucat materialul din care sunt realizate cele pentru vreme rece nu se comporta bine la temperaturi ridicate. Cauciucul are tendinta sa se intareasca, fapt care duce la cresterea distantei de franare in conditii de asfalt fierbinte.

Desi legislatia nu specifica o data clara la care trebuie trecut de la anvelope vara la anvelope iarna, exista o mentiune in actul normativ potrivit careia conducatorul de autovehicul este obligat sa monteze anvelope pentru sezonul rece atunci cand temperaturile scad in mod constant sub 7 grade Celsius, existand riscul depunerii poleiului sau al caderilor de zapada.

Asadar, pentru ca iarna sa nu te ia prin surprindere, pregateste-te din timp. Comanda-ti un set de anvelope iarna sau echipeaza-ti masina cu anvelope all-season, cele care pot fi folosite indiferent de anotimp.

Pe site-ul Velopa.ro vei gasi atat anvelope ieftine, pe care si le poate permite oricine, dar si anvelope premium. In gama anvelopelor de buget se inscriu Winrun, Compasal, Hilo si Radar. Acestea sunt produse in cea mai mare parte in Asia, unde forta de munca este mai ieftina. Cu toate acestea, tehnologia folosita este una de top, ceea ce inseamna ca nu vei face rabat la calitate.

Poti cumpara insa si anvelope premium, de la producatori renumiti in domeniu. Pe Velopa.ro vei gasi cauciucuri produse sub brandurile Bridgestone, Pirelli si Continental. Acestea sunt realizate in fabrici de prestigiu in domeniu, cu tehnologie ultra performanta, dupa ani si ani de studii facute pentru a obtine cele mai bune materiale.

Intra pe Velopa.ro si alege-ti anvelopele care consideri ca se potrivesc cel mai bine modului in care iti conduci masina. Site-ul are un motor de cautare care te va ajuta sa ajungi usor la ceea ce ai nevoie. Anvelopele le vei primi acasa in cel mult doua zile. Simplu si comod!

Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă