Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un miliardar japonez a depăşit recordul de redistribuiri pe Twitter

Mesajul publicat pe Twitter de un miliardar japonez, care a anunţat că va oferi unora dintre cei care îi redistribuie ''tweet-ul'' o sumă din totalul pus la bătaie de 100 de milioane de yeni, a devenit cel mai redistribuit ''tweet'' din toate timpurile.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.01.2019 - 13:37

Potrivit Press Association, Yusaku Maezawa a publicat la 5 ianuarie un mesaj redistribuit de 4,6 milioane de ori în care a promis că va alege în mod aleator 100 de câştigători dintre cei care îi popularizează ''tweet-ul''.

Antrepronorul care, potrivit Forbes, deţine o avere estimată la circa 2 miliarde de dolari, a promis premiul după ce compania sa, ZOZOTOWN, cea mai mare platformă japoneză de modă online, a obţinut vânzări de 10 miliarde de yeni în urma unei campanii de Anul Nou.

Maezawa, care a cunoscut faima după ce a devenit bateristul formaţiei de muzică punk Switch Style, a anunţat că îi va informa pe cei 100 de câştigători prin intermediul unor mesaje private.

Popularitatea mesajului publicat de Maezawa a întrecut-o pe cea a unui ''post'' publicat în 2017 de un adolescent american care şi-a asigurat provizia de "chicken nuggets" pe un an după un tweet viral în care solicita ajutorul pentru a obţine acest fel de mâncare de la lanţul Wendy's. La acea vreme, după ce Guinness World Records a confirmat că apelul lui Carter Wilkerson a depăşit recordul de redistribuiri ale celebrului selfie al lui Ellen DeGeneres, realizat în 2014 alături de mai multe vedete de la Oscaruri, Wendy's şi-a revizuit oferta. "S-a făcut. Îşi va primi bucăţile de pui", a scris Wendy's într-o postare pe Twitter.

Anul trecut s-a anunţat că Maezawa va deveni primul pasager particular care va zbura în jurul Lunii cu ajutorul companiei pentru explorări spaţiale a miliardarului american Elon Musk, SpaceX. Suma pe care urmează să o plătească Maezawa pentru această aventură nu a fost dezvăluită, însă Musk a susţinut că aceasta ''plăteşte mulţi bani''.

Miliardarul japonez a dat asigurări, în luna octombrie a anului trecut, că va fi pregătit pentru călătoria sa în jurul Lunii programată pentru anul 2023. Totodată, el a estimat că va avea parte de un o antrenament "nu prea dur" cu care se va putea delecta zilnic după cele şase ore de muncă pe zi.

''Încă nu am decis ce fel de pregătire voi urma, însă Elon Musk mi-a spus că aceasta nu va fi prea dură'', a declarat amuzat Maezawa la o conferinţă de presă desfăşurată în Tokyo.

Yusaku Maezawa va urca la bordul viitoarei rachete BFR - pe care SpaceX o construieşte la Los Angeles - împreună cu mai mulţi artişti pe care îi va alege chiar el.

Miliardarul, care este un avid colecţionar de artă contemporană şi comerciant, nu a negat faptul că decizia de a face călătoria în jurul Lunii i-a sporit renumele.

Comentarii

loading...