22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăLifestyleTravelRevelionul în Malta, mai accesibil decât ofertele de pe Valea Prahovei

Revelionul în Malta, mai accesibil decât ofertele de pe Valea Prahovei

Ofertele de vacanță pentru revelion în Malta au un preț mai accesibil pentru români decât ofertele de pe Valea Prahovei.

Prețurile pentru petrecerea vacanței de Anul Nou, în Insula de Miere, pornesc de la 350 de euro, de persoană. Acestea includ cinci nopți de cazare cu mic dejun, în perioada 28 decembrie – 2 ianuarie. De asemenea, tariful include biletul de avion dus/ întors cu charter Air Malta, bagaj de cală de 20 kg și bagaj de mână de până la 10 kg, potrivit ofertei turoperatorului Malta Travel.

Managerul general al Malta Travel, Mark Neville Farrugia, a explicat:

„Vacanțele vor începe pe 28 decembrie 2021 și se vor încheia pe 2 ianuarie 2022. În aceseastă perioadă turiștii se vor putea bucura de vreme de primăvară. În Malta temperaturile pot ajunge chiar și la 20 de grade Celsius. Mai mult decât atât, turiștii agenției noastre pot opta pentru excursii organizate în cele mai spectaculoase locuri din insulă. De asemenea, vor avea la dispoziție asistență turistică în limba română. În plus, în Malta condițiile de cazare sunt reale de 4 și de 5 stele. Prețurile pentru ofertele nostre începând de la 350 de euro și, respectiv, 599 de euro de persoană”.

Malta.ro a organizat vacanțe săptămânale în insula din Mediterana, pe baza certificatului verde, conform normelor sanitare în vigoare.

Ofertele de Revelion de pe Valea Prahovei

Pachetele de Revelion de pe Valea Prahovei costă, în medie, peste 2500 de lei de persoană, pentru 4 nopți/5 zile, iar majoritatea includ micul dejun și cina festivă.

În plus, ca în fiecare an cererea este mare pentru cazare pe Valea Prahovei. Cei care nu și-au rezervat încă sejurul vor reuși cu greu să mai găsească ceva disponibili.

Ofertele de Crăciun pornesc de la 1800 de lei și pot ajunge la peste 2.500 de lei, în funcție de numărul de zile.

Un hotel de patru stele din Sinaia le pune la dispoziție turiștilor pachete de Crăciun de până la 3500 de lei. Ofertele de Revelion costă peste 4.000 de lei. Turiștii se pot bucura pe lângă cazare, de spectacole live, mese festive și focuri de artificii de Anul Nou.

În plus, potrivit celor mai recente decizii, hotelurile acceptă, în prezent, doar persoane  care pot face dovada vaccinării sau trecerii prin boală.

Rămâne de văzut dacă autoritățile vor decide să relaxeze restricțiile de sărbători pentru cei care nu sunt vaccinați.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă