16.8 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleTipuri de case de vânzare Pipera - Școală Americană

Tipuri de case de vânzare Pipera – Școală Americană

Faptul că oferă acces imediat la oraș, dar și mai multă liniște și aer curat, cântărește greu în decizia de cumpărarea a clienților. Dacă luăm în calcul și faptul că de multe ori sunt moderne, cu facilități multiple și aproape de drumuri de mare viteză, atractivitatea este și mai mare. Aceasta este și situația opțiunii pentru case de vânzare lângă Școala Americană.

 

Ce tipuri de case de vânzare sunt în zona Pipera – Școala Americană?.

În zona sunt disponibile toate tipurile de casa la care visezi sau pe care ți le dorești. Nicio preferință, exigență sau exclusivitate nu îți sunt refuzate.  Iată ce include oferta:

Case înșiruite

Pentru a putea oferi atât facilitățile de care o familie modernă are nevoie, dar și un preț mai bun, aceasta varianta de case este una dintre cele mai avantajoase alegeri.  Dispuse pe parter, etaj și mansarda, cu gradina sau terasa, casele din aceasta categorie se bucura întotdeauna de o apreciere binemeritată.

Case duplex

Tot pentru avantaje de natura cost-facilitați, casele de tip duplex reprezintă un tip de proprietate aflat la mare căutare. Noi, moderne, cu finisaje de calitate și costurile de administrare și întreținere mai mici, ele sunt o alternativa foarte rentabilă de casă individuală.

Case în complexuri rezidențiale

Astfel de case oferă de multe ori posibilitatea de a trai într-o mica comunitate, care beneficiază de o serie de servicii comune. Ele pot fi libere, cu mici garduri de separare sau cu curți separate complet și cu o serie de amenajări și locuri de petrecere a timpului care pot fi folosite de toți locatarii. Sunt o alegere foarte buna pentru familii, cu sau fără copii.

 
Case individuale, singur în curte

Cei care prefera mai multă intimitate și liniște, au la dispoziție, drept cea mai buna soluție, acest tip de casa. Construcția și curtea sunt proprietate exclusiva a familiei care o deține.  Sunt unice, originale, cu mult mai multe opțiuni de locuire și amenajare decât în cazul caselor din complexuri rezidențiale.

Case cu piscină

Prezenta unei piscine frumos amenajate poate să crească valoarea unei proprietăți. Fie că este vorba despre o piscină în aer liber sau a una acoperita, proprietatea se încadrează la o categorie înalta, apreciata de cei care dispun de un buget generos.

Case cu dotări exclusiviste

În cazul în care vrei ceva unic și exclusivist, exista și case care dispun de salon de dans, sauna, piscina interioara, sală de cinema, sală de jocuri, terasa amenajată la etaj cu copertina retractabilă,  IoT. Găsești aici tot ce se cuvine la o casa în care standardele în amenajări interioare și exterioare sunt la cel mai înalt nivel și aparatura de ultima generație este folosită cu succes.

Oferta de case de vânzare din zona de nord este așadar suficient de diversificată și variată pentru a putea alege o locuință care să se încadreze în țintele de confort și buget preferate. Pentru a vedea care este pentru tine, sună-ți brokerul imobiliar preferat și solicita-i vizionari pentru case de vânzare la Școala Americană!

 

 

 

 

Cele mai citite

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă