Shannon nu și-a urmat iubitul în Anglia

Iubita lui James Rodriguez, Shannon De Lima, se relaxează și se bronzează singurică pe plajele din Spania, în timp ce noul fotbalist de la Everton face senzație în Anglia.

Share

Rl online 0 comentarii

12.10.2020 - 20:05

Transferat de la Real Madrid la Everton în urmă cu o lună, Rodriguez este într-o formă de zile mari sub îndrumarea lui Carlo Ancelotti. El a reușit să marcheze trei goluri în primele sale patru meciuri din Premier League, iar echipa sa este pe primul loc în Anglia.

Se pare că fotbalistul a reușit să se concentreze doar pe carieră din cauza faptului că iubita lui a rămas în Spania. Modelul venezuelean în vârstă de 31 de ani Shannon De Lima a ales să se răsfețe sub soarele spaniol. Și, într-adevăr, cine o poate învinui, mai ales că în arhipelagul britanic vremea începe să se răcească serios.

De Lima încearcă să păstreze cât mai mult vara pe contul ei de Instagram, acolo unde cei 2,3 milioane de urmăritori se pot delecta cu fotografii cu modelul în costume de baie.

De Lima și James Rodriguez sunt împreună din 2018 și au un băiețel numit Samuel, adus pe lume prin intermediul unei mame surogat, în octombrie anul trecut.

Shannon a mai fost căsătorită, între 2014 și 2017, cu celebrul artist Marc Anthony. Și James Rodriguez vine după o despărțire recentă, el punând capăt unui mariaj de 8 ani cu Daniela Ospina, sora portarului naționalei Columbiei.

Comentarii