Semnele despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Nimeni nu bănuia că în relația aparent perfectă lucrurile scârțâiau de ceva vreme. Mai exact de aproape un an, după cum ambele vedete Kanal D au declarat recent.

Share

Rl online 0 comentarii

13.07.2018 - 14:34

Una dintre certurile amuzante, dar pline de "săgeți" dintre cei doi a avut loc la finele anului trecut, chiar în emisiunea "Te vreau lângă mine", prezentată de Bianca.

Frumoasa blondă a povestit atunci, dezamagită, că deși a fost racită cobză, Victor nu i-ar fi făcut nici măcar un ceai și nu i-ar fi dat nicio pastilă deși ea a avut grijă de el de fiecare dată când a fost bolnav.

În platou a venit chiar și Victor Slav care a avut și el, la rândul lui, niște nemulțumiri de subliniat.

"Am răcit. Mă bucur că fiica-mea nu e acasă. Nu mă vait, nu mă tăvălesc, așa cum fac bărbații. Dar dacă fac așa, nu primesc nici măcar un ceai, o pastilă, nu mă întreabă nimeni dacă sunt bine sau nu. Eram în picioarele goale aseară, iar Victor m-a luat tare! Era și pisălog, după ce că nu m-a răsfățat! Mă și certa că sunt în picioarele goale. Dar el, când e răcit, e victimă! Are dureri, are pofte, "fă-mi supă cu galuște", "fă-mi un ceai". Eu sunt leșinată și un ceai nu am primit și eu", a fost discursul Biancăi, urmat de un dialog spumos.

Comentarii