13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleSe apropie toamna. Ce vom purta când ne întoarcem la serviciu

Se apropie toamna. Ce vom purta când ne întoarcem la serviciu

Doamnele și domnișoarele trebuie să găsească punctul de mijloc între eleganță, feminitate și tendințele toamnei anului 2019. Câteva sugestii în acest sens vă prezintă Luminița Staicu, designer Hermosa.

Cămașă și fustă

Fiind considerată o combinație întotdeauna reușită pentru birou, cămașa alături de fustă reprezintă varianta office ideală și în această toamnă. Poți opta pentru o cămașă albă, dar cu detalii speciale ce îi va da acea notă de originalitate. Cămașa Siena are o croiala deosebită, ce propune un decupaj rotunjit la spate alăturat unui volan delicat.

Pentru un look complet, mizează pe o fustă în culori contrastante. Fusta Noela mixează într-un mod chic albastrul cu maronul-oranj. Aceasta are pliseuri mari, talie accentuată cu fermoar ascuns și capsă la spate.

Rochie cu imprimeu tomnatic

Cu o rochie bine aleasă nu vei da niciodată greș. În toamna anului 2019, considerăm că se vor purta imprimeurile florale menite să reproducă flora acestui anotimp. Încearcă-le pe cele de dimensiuni mari în combinații variate de culori. Rochia Erica propune un model atipic de frunze cu un croi foarte feminin ce îți va pune în evidență silueta. Decolteul în V creează senzația de alungire a gâtului și oferă un efect vizual de subțiere.

Accesorii în tendințe

Un accesoriu deosebit are puterea de a scoate orice ținută din anonimat, iar gențile sunt recunoscute pentru rolul lor în acest sens. În această toamnă, poșetele cu aspect croco vor face furori. Foarte elegante și versatile, acestea se potrivesc perfect outfit-urilor office. Indiferent dacă alegi o culoare puternică, precum muștarul sau o nuanță mai sobră, precum negrul, o poșetă la modă este un must-have în garderoba oricărei femei.

În privința pantofilor, ei se recomandă a fi cu toc jos sau mediu, pentru că ținuta office trebuie să fie, nu în ultimul rând, comodă.

“O tinută corect aleasă te va face să te simți mai puternică, mai încrezătoare în forțele proprii. Alege ceea ce te reprezinta și cucereste cu farmecul tău!”, ne îndeamnă designerul Luminița Staicu.

Hermosa creează și comercializează de peste 20 de ani produse vestimentare realizate în România. Aceste produse pot fi găsite în magazinele proprii din Brăila, Focșani, Bacău și Constanța.

De asemenea, brandul Hermosa are și o acoperire națională, fiind prezent în toată țara prin magazinele sale partenere.

Ce înseamnă ținuta office

Deși avem impresia că știm cum să ne prezentăm la serviciu, realitatea demonstrează că, de multe ori, femeile pot greși în acest sens.

“În funcție de compania și de industria în care lucrezi, ținuta de birou sau poate fi mai mult sau mai puțin formală. Dacă într-o bancă ținuta office va fi mai strictă, stil business formal, într-un spațiu creativ sau antreprenorial, ea poate fi mai relaxată, în stil professional sau chiar casual. În majoritatea industriilor, ținuta cerută la birou este office – profesională, îngrijită, dar flexibilă cu privire la culori și croieli”, explică specialiștii de la Karen Millen.

Impecabilă în ochii colegilor

La birou trebuie să apari astfel încât să arăți colegilor și șefilor că ai încredere în tine. Colecția Karen Millen îți oferă, la rândul ei, o selecție de ținute office, ale cărei elemente de bază sunt fustele, rochiile și pantalonii.

“La birou vrei să fii cea mai bună versiune a ta, să găsești soluții repede și să ai energia necesară pentru a face lucrurile ca la carte”, ne îndeamnă specialiștii de la Karen Millen.

Dacă, totuși, o nouă angajată are temeri legate de cum trebuie să se prezinte la job, ea poate cere sfatul colegelor sau se poate inspira din ținuta lor. Dacă nesiguranța persistă, între două variante de ținută office, este de preferat aceea mai elegantă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă