Sarah, părăsită de Chicharito Hernandez

Frumoasa Sarah Kohan a început noul an singură, după ce a anunțat public că s-a despărțit de soțul ei, celebrul atacant mexican Javier Chicharito Hernandez.

Share

Rl online 0 comentarii

11.01.2021 - 20:25

Timp de câteva săptămâni s-a tot zvonit în presă că cei doi aveau probleme severe în mariaj și chiar s-a speculat că au decis deja să pună capăt relației, după doi ani împreună și doi copii. Presată de întrebări venite din toate părțile, Sarah Kohan nu a avut încotro și a confirmat aceste presupuneri zilele trecute.

Pe contul ei de Instagram, modelul a scris: „Cea mai grea decizie pe care o poți lua este să te îndepărtezi de acel cineva cu care ai încercat să construiești o relație. Poți face anumite lucruri pentru a fi compatibili, dar nu îl poți schimba pentru a îmbunătăți relația. Lasă-l să plece și să-i fie dor de tine.”

Deși cauzele separării cuplului sunt încă necunoscute, există zvonuri că apropierea fotbalistului de antrenoarea sa de viață (n.r. life coach) ar putea fi unul dintre motive.

Sarah Kohan s-a născut în Australia, însă este pe jumătate româncă. Ea are o carieră în modeling și e pasionată de călătorii, pe care le împărtășește cu fanii pe blog, dar și pe Instagram, unde aceasta are peste 1,2 milioane de urmăritori.

Comentarii