12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleSamsung S10 Plus. De ce alte gadgeturi ai nevoie in 2019 daca...

Samsung S10 Plus. De ce alte gadgeturi ai nevoie in 2019 daca esti pasionat de tehnologie

Modelul Galaxy S10 Plus nu prea seamana cu fratii sai mai in varsta. Cel putin ecranul de 6,4 inch pare urias, cu atat mai mult cu cat nu are margini care sa iti distraga atentia. Beneficiind de securitate sporita si Dynamic AMOLED, este considerat cel mai inovator ecran Galaxy de pana acum.

Senzorul ultrasonic de amprenta a fost multat de pe spate in fata, creand un senzor revolutionar, pe ecran. Folosind impulsuri ultrasonice, acesta detecteaza canelurile 3D si santurile amprentei, pentru a-ti permite sa accesezi telefonul. Este sigur si usor de folosit.

Samsung S10 Plus este considerat un campion al fotografiilor. Este prevazut cu o camera cu teleobiectiv cu functie de zoom incredibil, o camera cu unghi larg pentru momentele de zi cu zi si o camera cu unghi ultra-larg pentru peisaje panoramice. Spre deosebire de alte variante din seria Galaxy, S10 Plus capteaza imagini mai ample. Cu ajutorul camerei cu unghi ultra-larg poti realiza fotografii uimitoare, de calitate cinematografica, cu un camp vizual de 123 de grade.

Mai sunt si alte „minuni” ascunse sub sticla noului model Samsung: o baterie de 4100 mAh, dar si noua caracteristica Wireless PowerShare, care iti permite sa imparti energia cu ceilalti.

Pentru varianta cu 8 GB de memorie RAM si 128 GB de stocare, pretul cu care este pus in vanzare la precomanda porneste de la 4.800 de lei. Daca ai nevoie de mai mult spatiu intern, poti opta pentru varianta cu 512 GB, insa pretul urca pana la 6.000 de lei. Pe 20 februarie a avut loc lansarea oficiala a telefonului Galaxy S10 Plus, la Londra, insa abia pe 8 martie va aparea si in magazine. Pana atunci, insa, pe site-ul brandgsm.com.ro sunt disponibile accesorii pentru acest device. Astfel, poti cumpara deja huse Samsung Galaxy S10 din materiale rezistente, dar foarte fine la atingere. Poti achizitiona si folii de protectie, incarcatoare wireless, casti si orice alte accesorii consideri ca sunt necesare noului telefon.

Acesta nu este insa singurul gadget pe care pasionatii de tehnologie si-l vor dori in acest an. Un smartwatch poate fi chiar un cadou interesant. BrandGSM, cel mai mare importator de accesorii GSM din Romania, cu magazine in cele mai mari centre comericale din tara, dar si cu un shop online, face saltul de la huse pentru orice tip de telefon, la smartwatch Apple si Smartwatch Samsung, acoperind astfel toata gama accesorii pentru smartphone.

Un Smartwatch Apple este gadgetul ideal pentru persoanele care isi doresc o viata sanatoasa. Aplicatiile sale pentru monitorizarea activitatii fizice sunt neintrecute.

In acelasi timp, si un smartwatch Samsung devine un partener de incredere pentru intreaga zi atunci cand este purtat la incheietura mainii. Acesta iti urmareste stilul de alimentatie si miscarea efectuata, mentinandu-te pe drumul cel bun pentru a-ti atinge obiectivele.

 

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă